Artikelen retourneren/ruilen

Het retourproces bestaat uit 5 stappen:

1. Meld uw retour aan via info@madampeach.com
    Vermeld uw ordernummer, naam en de artikelen die retour gaan.
2. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
3. Print de factuur uit en stop deze bij het pakket in. 
    Zo weten wij van wie het pakket afkomstig is.
4. Plak een A4 met ons retouradres op het pakket.
     Madam Peach
     Engelstilstraat 143
     9671 JW Winschoten
5. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een PostNL punt en reken het retourpakket af. De retourkosten zijn voor de klant.

LET OP: Je retour moet binnen 14 kalenderdagen na verzenddatum weer ontvangen zijn door ons, anders kunnen wij je retour helaas niet meer verwerken.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Wanneer wij uw retour in goede orde hebben ontvangen verwerken wij uw retour binnen 7 tot uiterlijk 14 dagen. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling gedaan is. U ontvangt het aankoopbedrag retour op uw rekening.

Verzendkosten en levertijd

Voor het verzenden van artikelen brengen wij €3.50 in rekening. Voor bestellingen vanuit België brengen wij €6,95 in rekening. Indien u een bestelling boven de €50,- plaatst brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wanneer een of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de €50,- uit, dan worden alsnog de verzendkosten berekend.

Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. De aflevertijd verschilt per land. Madam Peach streeft ernaar om elke order zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen Nederland streven wij ernaar uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren mits deze voor 13.00 uur besteld is en geen nalevering betreft. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

Let op: past uw zending door de brievenbus? Dan ontvangt u geen Track & Tracecode.

Ruilen

Het is mogelijk uw artikel te ruilen voor een maat groter of kleiner. Bij ruiling van een artikel neemt Madam Peach eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Retour voorwaarden

LET OP: Sale artikelen met een korting van 50% of meer kunnen niet geretourneerd worden

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling
  • Het artikel dient in de dezelfde condities geretourneerd te worden zoals wij deze hebben toegestuurd. (Originele verpakking, geen beschadigingen)
  • Het artikel dient compleet te zijn: te voorzien van de originele kaartjes en labels.
  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.
  • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Madam Peach raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen. Bewaar de Track & Trace code van je retourzending tot deze is verwerkt.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retour voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Klacht

Heeft u een klacht over een artikel? Laat het ons weten! Via info@madampeach.com kunt u uw klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum en om welk artikel het gaat. We zullen uw klacht binnen 48 uur in behandeling nemen.