Artikelen retourneren/ruilen

Je kunt jouw bestelling, op eigen kosten en in de originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet.

Stap 1: Print de factuur en retourformulier uit en stop deze bij het pakket in.
Wanneer u geen retourformulier toevoegt, dan kan de verwerking van het retour vertraging oplopen.
Stap 2: Breng het retourpakket naar een punt van het zelfgekozen postbedrijf en reken het pakket af (retourkosten zijn voor de klant).
Stap 3: We raden aan het pakket verzekerd op te sturen en het bonnetje en de Track en Tracecode goed te bewaren. 

Retourformulier

Het bedrag wordt teruggestort onder de naam Mollie bij Madam Peach.

LET OP: artikelen die gekocht zijn met een korting (of kortingscode) van 25% of meer nemen wij niet retour. 

LET OP:  Het retourpakket moet binnen 14 kalenderdagen na verzenddatum weer ontvangen zijn door ons, anders kunnen wij uw retour helaas niet meer verwerken.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Wanneer Madam Peach uw retour in goede orde heeft ontvangen verwerken wij uw retour binnen 7 tot uiterlijk 14 dagen. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling gedaan is. U ontvangt het aankoopbedrag retour op uw rekening. Wanneer een of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de €50,- uit, dan worden alsnog de verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Verzendkosten en levertijd

Voor het verzenden van artikelen brengen wij €4.95 in rekening. Voor bestellingen vanuit België brengen wij €7.50 in rekening. Indien u een bestelling boven de €60,- plaatst brengen wij geen verzendkosten in rekening. 

De aflevertijd van uw pakket verschilt per land. Madam Peach streeft ernaar om elke order zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen Nederland streven wij ernaar uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren mits deze voor 13.00 uur besteld is en geen nalevering betreft. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

Ruilen

Het is mogelijk uw artikel te ruilen voor een maat groter of kleiner. Bij ruiling van een artikel neemt Madam Peach eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Retour voorwaarden

LET OP: afgeprijsde artikelen vanaf 25% kunnen niet worden geretourneerd.

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling
  • Het artikel dient in de dezelfde condities geretourneerd te worden zoals wij deze hebben toegestuurd (originele verpakking, geen beschadigingen).
  • Het artikel dient compleet te zijn: te voorzien van de originele kaartjes en labels.
  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.
  • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Madam Peach raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen. Bewaar de Track & Trace code van je retourzending tot deze is verwerkt.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retour voorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor, om zendingen terug te sturen en de klant de verzendkosten in rekening te brengen.

Klacht

Heeft u een klacht over een artikel? Laat het ons weten! Via info@madampeach.com kunt u uw klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum en om welk artikel het gaat. We zullen uw klacht binnen 48 uur in behandeling nemen.