Online betaalmethoden Madam Peach

Met onderstaande betaalmethoden kun je eenvoudig afrekenen in onze online shop.

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee je bij de volgende banken kunt betalen; ABN Amro, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Landschot Bankiers, Knab.

HomePay is een systeem waarmee je jouw online aankopen betaalt via de beveiligde verbinding van HomeBank. Om Home Pay te gebruiken, heb je gewoon en ING-zichtrekening en een HomeBank-abonnement nodig. Je kunt online betalen in e-shops waar je het icoontje van HomePay ziet.

Webshop Giftcard Heb je geen idee wat voor cadeau je moet geven. Wat dacht je van de Webshop Giftcard? De Webshop Giftcard is een plastic kaart, gemaakt van kunststof en heeft het formaat van een pinpas. Deze hippe kaart is op te laden met elke gewenste waarde vanaf €5,00 en €150,- en is voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen.

Mistercash is een betaalsysteem voor onze Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je kunt gebruik maken van Mistercash met de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kunt in het systeem van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.