Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om alle bestellingen voor 15:00 uur geplaatst, dezelfde dag te versturen. Hierdoor is je bestelling in de meeste gevallen zelfs de volgende dag in huis! 

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Madam Peach met je orderbevestiging. Het kan voorkomen dat je mail in je ongewenste mail, spam of reclame komt. Wanneer wij je bestelling ingepakt hebben en het aan PostNL overgedragen is, krijg je een mail waar je Track & Trace code in staat. De producten worden meestal binnen 1 dag (en maximaal binnen 3 dagen) na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals rond de feestdagen). Madam Peach verzendt altijd met Track & Trace code. Met de code kunnen we altijd traceren waar je pakje is en helpen als er iets fout is gegaan. Madam Peach is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op: Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@madampeach.com, de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft, dan kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen. 

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland zijn de verzendkosten vanaf €75,- gratis! Onder dit bedrag betaal je standaard voor Nederlandse zendingen €4.95 en voor Belgische/Duitse zendingen betaal je standaard €7.50. Levering verloopt via de postbode PostNL of pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de bestelling de eerst volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Shoppen op afspraak

Wilt u liever komen passen? Dat kan! Stuur gerust een whatsapp naar (06) 48 68 34 48 voor het maken van een afspraak. Wij halen vervolgens de items voor u op uit het magazijn en leggen deze klaar in de showroom aan de Mauritsstraat. Deze kunt u vervolgens vrijblijvend passen. We hebben een pinautomaat op locatie. Tot snel!

Gratis afhalen

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij ons afhaalpunt in Winschoten. Het pakketje kan worden afgehaald vanaf het moment dat de bestelling is afgehandeld. Je ontvangt hierover een mail.

Het adres van het afhaalpunt is:
Madam Peach
Mauritsstraat 1A
9671BV Winschoten

Openingstijden afhaalpunt

Maandag       10.00  – 16.00 (op afspraak)
Dinsdag         10.00  – 16.00 (op afspraak)
Woensdag     10.00  – 16.00 (op afspraak)
Donderdag    10.00  – 16.00 (op afspraak)
Vrijdag            10.00  – 12.00 (op afspraak)
Zaterdag       Gesloten
Zondag          Gesloten

Let op: uw pakket(ten) dient te worden afgehaald op een afgesproken tijdstip. Voor het maken van een afspraak kunt u een whatsapp sturen naar (06) 48 68 34 72 of mailen naar info@madampeach.com.